Indisk lammfärsgryta 4-5 port

400 g lammfärs
1/2 burk gröna oliver
1 pkt passerade tomater
1 vitlöksklyfta
1/4 vitkålshuvud
Kryddor:
Garam masala
Thai red curry
kanel
malen ingefära
Jalapenosås
Stek lammfärsen och lägg över i en gryta. Tillsätt passerade tomater, oliver, vitlök, kryddor och låt puttra lätt tillsammans. Strimla vitkålen tunt och stek den sedan lätt i stekpannan. Vitkålen skall bli mjuk, men ändå ha lite tuggmotstånd kvar, vilket den har om den tillåts bli lite glansig. Häll sedan över vitkålen i grytan och låt alltsammans puttra tillsammans. Smaka eventuellt av med mer kryddor. Servera tillsammans med bulgur och en klick creme fraiche eller turkisk yoghurt. Smaklig måltid!

Läs även andra bloggares åsikter om matlagning, recept, foto, bild, lamm, lammfärs, indisk, snabb mat, middagstips, middag
ser såå gott ut!
SvaraRadera