torsdag 20 augusti 2009

Verklighetens kaos

Hos mig får du även veta hur verkligheten kan vara ibland. Kaoset kring en småbarnsfamilj. Den råa sidan av livet. Det är inte alltid bara en dans på rosor. Inte bara toppen. Utan rått kaos ibland. Jag är ingen prettomamma, som bara visar er mitt hem i senaste inredningstrenden. Som dammsuger varje dag. Som tar tag i städningen med njutning. Sådan är inte jag. Det får konsekvenser. Framför allt när man haft semester och varit borta i tre veckor. Och bara mellanlandat däremmellan för att tvätta och packa om. Och dessutom är drabbad av skitvirus. Då är prettomamman långt borta. Hon har åkt till någon öde ö i Indiska Oceanen och ligger på någon solig strand. Kvar blir kaosmamman. Lägg sedan på att Pappersgubben börjat jobba igen efter semestern. Och att Skruttan började på nytt dagis i tisdags. Resultatet? Så här:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Nu har du fått allt om bakfoten!
  Det du visar ÄR den nya inredningstrenden!

  SvaraRadera
 2. Akta damerna i Rent Hus ser detta;)

  SvaraRadera
 3. Haha, ja så kan det gå :-) Jag är sån som gillar att ha ordning på grejerna, men mest i skåpen. Vill organisera och veta vart jag har sakerna. Sen att det ligger skräp framme stör mig inte lika mkt. Men hade jag bott i röran på bilden så hade även min gräns varit överskriden för länge sen ;-)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!