onsdag 26 augusti 2009

Dagens överraskning...

... var helt klart nya smörgåspålägget Pappersgubben testat här hemma. En gammal, amerikansk klassiker. Ni vet, som "Borta med vinden" eller "Singin' in the rain". Eller kanske mer som "Gremlins"... Men i alla fall - jordnötssmör och jordgubbssylt/marmelad. Ett pålägg man ser frekvent i amerikanska filmer, och det låter lika äckligt varje gång. Men nu har jag faktiskt testat det - och det är - stoppa pressarna - G-O-T-T! Riktigt smarrigt på en fullkornsmacka till kvällsteet.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

  1. Verkligen? Det låter väldigt sött och sliskigt. Fast jag gillar å andra sidan inte jordnötssmör. Marmelad kan vara gott. Och honung på rostat bröd.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det låter gott faktiskt, har tänkt pröva många gånger, men aldrig kommit mig för... *skriver upp jordnötssmör på shoppinglistan*

    SvaraRadera
  3. Jag gillar inte heller jordnötssmör. Egentligen. Men jag har ätit sju såna här mackor på tre dagar.

    SvaraRadera
  4. a, men jag har hört att man ska köra med fluff oxå...typ äggvita/socker (marängsmet helt enkelt). Ser sjukt gott ut i Långbenfilmen när knattarna äter det...

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!