
... var helt klart nya smörgåspålägget Pappersgubben testat här hemma. En gammal, amerikansk klassiker. Ni vet, som "Borta med vinden" eller "Singin' in the rain". Eller kanske mer som "Gremlins"... Men i alla fall - jordnötssmör och jordgubbssylt/marmelad. Ett pålägg man ser frekvent i amerikanska filmer, och det låter lika äckligt varje gång. Men nu har jag faktiskt testat det - och det är - stoppa pressarna - G-O-T-T! Riktigt smarrigt på en fullkornsmacka till kvällsteet.

Läs även andra bloggares åsikter om klassiker, pålägg, smörgås, jordnötssmör, marmelad, sylt
Verkligen? Det låter väldigt sött och sliskigt. Fast jag gillar å andra sidan inte jordnötssmör. Marmelad kan vara gott. Och honung på rostat bröd.
SvaraRaderaJag tycker att det låter gott faktiskt, har tänkt pröva många gånger, men aldrig kommit mig för... *skriver upp jordnötssmör på shoppinglistan*
SvaraRaderaJag gillar inte heller jordnötssmör. Egentligen. Men jag har ätit sju såna här mackor på tre dagar.
SvaraRaderaa, men jag har hört att man ska köra med fluff oxå...typ äggvita/socker (marängsmet helt enkelt). Ser sjukt gott ut i Långbenfilmen när knattarna äter det...
SvaraRadera