tisdag 21 juli 2009

Vänner på besök

Idag har vi roat oss med besök av goda vänner. Magda med barn kom hit på förmiddagen, och åkte inte hem förrän vid middagstid. Det var riktigt roligt, och skönt att Mx3 stannade så länge, eftersom jag är själv med båda barnen ikväll. Pappersgubben jobbar sent...

Det var som vanligt full fart när man är två lite halvförvirrade mammor och fyra barn som ska servas. Allt tar liksom dubbelt så lång tid. Vi bjöd gästerna på lunch - fiskburgare - och efterföljande fika - medelst kladdkaka. Vi bestämde oss för att sitta ute under lunchen. Det var ju så fint väder... Efter lite krångel lyckades vi flytta bord mm. till skuggan. Och så bänkade vi oss. Då kom förstås molnen. När maten var slut på faten, kom också regndropparna. Så vi fick flytta in för fikat. Men barnen (de äldre) klädde på sig och gick ut och lekte ändå.

Efter fikat röjdes det ytterligare - både Max och Skruttan var i högform, och hela soffan blev en enda hopphörna. De har verkligen roligt ihop de där två! De är som ler och långhalm, även om de rycker ihop ibland.

Melvin och Lilleman gjorde också ett försök att lära känna varandra genom att ligga och kolla in snurrande kaniner tillsammans. Melvin såg dock lite misstänksam ut, och undrade vem Lilleman var och vad han gjorde där .


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 kommentar:

  1. Tack för idag, det var mkt trevligt som vanligt. Ja, det är ju synd att vi bägge ska vara lika förvirrade :P Så lustigt att vi valde nästan likadana bilder till bloggen :-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!