onsdag 3 juni 2009

Lilleman två veckor

Lilleman har nu hunnit bli hela två veckor gammal. Han sover ganska gott på nätterna. Tuttar kring 24:00, och sedan om man har tur kring 4:30. Men det är inte varje natt. Ibland är det bara två till tre timmar mellan tuttningarna. Hungrig liten kille vi har... Men jag har kommit på att om jag trycker i honom lite extra på kvällen, så står han oftast sig lite längre på natten, vilket såklart är ganska logiskt!

Tyvärr har Lillemannen också åkt på en släng av förkylningen som både Pappersgubben och Skruttan haft. Han är lite täppt i näsan och ögonen kleggar igen titt som tätt. Inte lätt att vara liten då!

Lilleman har också visat sig vara en mycket lugn kille, som tar dagen som den kommer. Han sover ibland, tittar på sin omgivning när han är vaken, och gnyr/skriker när han vill ha ny blöja eller mat. Han följer också leksaker med blicken, vilket han gjort en vecka nu ungefär. Han har börjat göra små läten - men inte något riktigt gurglande ännu. Och så växer han. Åtminstone känns det så. Imorgon kommer BVC-tanten hit, och då får vi se om han vuxit sedan han kom ut...Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

 1. Usch då, jobbigt med förkylning. Melvin klarade sig undan den som Max hade när han precis kom hem, men blev smittad sen när han var 1½ månad. Fick sprutor på BVC för att skölja ordentligt med koksalt, och det funkade faktiskt jättebra!

  SvaraRadera
 2. Redan två veckor? Galet fort det går!

  Jobbigt att vara förkyld när man är så liten. Småsyskon får alla virus. Tidigt. Alice är kroniskt förkyld.

  SvaraRadera
 3. Magda och Annica: han verkar ha fått någon lättare släng av förkylningen, så det går rätt bra.

  Annica: Ja, det går verkligen sjukt fort!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!