onsdag 6 maj 2009

Hur fördriver man tiden? Städa!

En dag kvar till beräknat förlossningsdatum. En dag. Men troligast verkar ju vara att det blir fler än så... Och det är segt att vänta! Hur fördriver man då tiden? Hur får man den att gå lite fortare? Och samtidigt kanske skyndar på förloppet lite (man kan ju alltid hoppas...). Jo, man städar! Så nu har jag städat och fixat på vår övervåning. Sängarna har fått lite piff i form av överkast och alla rum har dammsugits. Till och med badrummet har blitt lite renare och finare med nya handdukar. Så välkomna in till vår övervåning (åtminstone delar av den):
Det grå överkastet i vårt sovrum är nyinköpt från Ellos, och det gröna överkastet med vita katter på i Skruttans rum är en relik från Pappersgubbens barndom. Potpurri och ljus i vårt sovrum kommer från både IKEA och Partylite. De mysiga stolarna i Skuttans rum kommer från mitt barndomsrum. Myshörnan består av gamla soffkuddar från en urgammal soffa vi hade en gång i tiden ute på ön...Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Svara gärna på frågan "vilken bild gillar du bäst?" i min blogg om du vill :).

  SvaraRadera
 2. Det klassiska. Städa. Så höll jag också på sista tiden. Klumpig är man men något ska man ju göra medan man väntar.

  Hoppas Knyttet kommer snart!

  SvaraRadera
 3. Och vad fint ni har hemma!

  SvaraRadera
 4. Hur fick du din blogg sådär cool? :)

  SvaraRadera
 5. Malin och Mackenzie: Jag gör header i Photoshop och bakgrunden har jag tagit från Pyzam.com, som har bra templat till blogger. Många av glitterbilderna kommer från glitter-graphics.com. I övrigt har jag ändrat lite i html-koderna i designen för att få till det som jag vill :)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!