. Och eftersom bananerna ger en sådan sötma till pannkakan, behöver man ingen sylt till - bara det är ju bra! Här kommer receptet...Susannes bananpannkakor 2 port

2 små bananer eller 1 stor
2 dl vetemjöl
2 ägg
4 dl mjölk
1 tsk farinsocker
smör att steka i
Mosa bananerna i en bunke. Tillsätt mjöl, ägg, socker och hälften av mjölken. Vispa ihop till en smet utan mjölklumpar. Tillsätt resten av mjölken. Vispa ihop till en slät smet. Stek smeten till pannkakor. Tänk på att bananpannkakorna blir lite tjockare än vanliga pannkakor pga den mosade bananen. Servera - och njut!

Läs även andra bloggares åsikter om matlagning, mat, recept, pannkakor, banan, bananpannkakor, barn



Det receptet måste jag testa någon gång, låter gott! Sen måste jag bara säga att du har en urgullig layout med sniglarna! och riktigt snygg header som passar så bra till =D
SvaraRaderaMarie: Testa - det var supergott! Och tack för kommentaren om layouten ;)
SvaraRaderaBra tips! Ibland står ju bananerna och mörknar bara! Man kan ju inte alltid göra banankaka heller så pannkakorna var ju en pigg uppfinning!
SvaraRaderaBananpannkisar... hade jag nog inte kommit på själv. Låter spännande. Måste provas! :)
SvaraRadera