fredag 15 maj 2009

BF+8

Igår kväll fick jag återigen massa värkar, och kraftigare än tidigare. Den här gången var det exakt 30 minuter mellan dem, och det höll i sig i hela fyra timmar. Och sedan la de av återigen... Väntan går vidare.

Idag var vi inne och kikade på Knyttet på ultraljud. BB-väskan och Pappersgubbens väska packades färdigt och togs med - vi visste ju inte vad som skulle ske efter ultraljudet *önsketänkande*. De kollade storleken på bebis och mängden fostervatten. Mängden fostervatten var oförändrad sedan senaste ultraljudet, när vi var på spec-MVC för dryga veckan sedan. Vikten uppskattade barnmorskan till 3700 gram, och jag höll på att trilla av stolen. Skruttan var nämligen liten när hon föddes - bara 2980 gram. Så 3700 gram låter enormt för mig . Men det är precis normalt för den tid i graviditeten som jag är - Knyttet ligger exakt på normalkurvan! Vi fick också se liten både lipa åt oss och svälja fostervatten/öva andningsrörelser. Det var så sött att se lilla tungan när h*n lipade!!!!

På eftermiddagen stod besök hos barnmorskan på schemat, och såklart såg allt bra ut även där. Vi kom överens om att om inget har hänt på onsdag, ska jag ringa till förlossningen och få en tid för igångsättning senast torsdag/fredag. Så nu är det äntligen snart över!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Men det var väl en envis liten rackare!

    SvaraRadera
  2. Sus: Joho du tack - envis var ordet! ;)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!