tisdag 12 maj 2009

BF+5 - och sprickfärdig!

Ännu en ny dag på övertid... I morse fick jag och Knyttet lite närkontakt. Knyttet stack som vanligt ut sin lilla häl på vänstra sidan av magen. När jag kände med handen över hälen, kände jag något litet också - en tå! Pappersgubben satt bredvid, och även han fick uppleva tåkontakt. Nu måste det vara bra fullt, när man till och med kan känna något så litet som en tå!

Magen gör fortfarande lite tafatta försök till sammandragningar, men inte händer det något mer än så. Ringde för att boka ultraljud i morse, och de bad mig komma tillbaka på torsdag, då jag gått 41 hela veckor. Detta för att många föder innan sin bokade tid, och de inte vill stå med "tomma tider". Men det är nog egentligen ingen risk här. Knyttet verkar ju trivas bra i magen.

Idag har jag varit lite piggare, men mår lite småilla ibland. Nu på kvällen har jag också till och från kännt lite yrsel. Är lite orolig över att jag ska ha för lite fostervatten. När vi gjorde ultraljudet på spec-MVC för en vecka sedan, låg ju vattnet i nederkant, men inom normala värden. Men man vet ju inte vad som kan hända på en vecka... Hoppas att allt är OK där inne i magen och att Knyttet mår bra!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

  1. Oj har det lilla livet fortfarande inte kommit ut =P

    SvaraRadera
  2. Ja, men nu är det ju inte långt kvar oavsett vad som händer :-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!