onsdag 18 mars 2009

Susanne är...

Slösurfade runt lite på diverse bloggar. Stannade till hos Saker och Ting, där jag fann en smårolig utmaning jag inte kunde låta bli.

Den går ut på följande: Googla ditt namn plus “är” inom citationstecken. Exempel “Susanne är”. Kopiera de fem första träffarna där meningarna innehåller “Susanne är…” och lägg in dem på din blogg.

Mina meningar? Dessa hittade jag:
 • Synskadade Susanne är en "riktig tekniknisse" - hrm, ja alltså......
 • Susanne är redo för den stora scenen igen - alltid redo som man säger...
 • För Susanne är varje dag en seger - jo, det är ju rätt jobbigt att ta sig ur sängen på morgonen...
 • Susanne är en kul en, vänta bara! - och ni väntar, och väntar....
 • Robinson-Mirre och Susanne är bästa vänner - det var mer än vad jag visste. Undrar hur vi träffades? Jag hänger ju rätt ofta med gamla Robinsondeltagare... *ironisk, om ni inte fattade det*
Testa du också vettja - lite småskoj var det faktiskt *extremt lättroad och trött mamma*


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Inga kommentarer ännu, vilka tråkiga kompisar du har! Nu ska de i all hast få två stycken på en gång, Peter Olofsson heter jag och har en liten fru som kallas för Hexan. Hon är en så duktig barnaföderska, vi har tre tonåringar nu, så att hon forfarande har stora ryggbesvär efter kraftiga bäckenuppluckringar, men det fina med henne är att hon ite ältar detta hela tiden med sin omgivning så hon bloggar om pocketböcker och lite vardag se www.pockethexorna.blogspot.com
  Jag har den här konstiga bloggen som från början skulle handla om Oumberligating, gör visserligen det, men de har blivit mycket annat också senaste tiden(ler).
  Kul det här med vänteinlägget till höger, hoppas jag får vara med och räkna ner. Kemist spännande, har gjort ett litet inlägg om hembränning och om nya kemiska droger sista tiden.
  Digital scrapbooking, fint måste jag säga och inget kladdande med klister och en massa papperbitar överallt!
  Ha en fin dag mvh från Peter Olofsson!

  SvaraRadera
 2. En viktig fråga Susanne! Det här med gratis godis som du har till höger på bloggen. Vad är det för spännande?

  SvaraRadera
 3. Hakar på denna tokgrej. Var ju jätte kul :-)

  SvaraRadera
 4. Annica: Om man anmäler sig och samlar ihop poäng, så får man helt enkelt gratis godis - mumma! Man kan samla poäng genom att värva andra, men också genom att delta i olika tävlingar och undersökningar.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!