torsdag 19 mars 2009

Foton från vårpromenaden del 1

Jag var ju ute och tog en härlig vårpromenad igår. Var ute en halvtimme och knatade (läs: vaggade) och fotade den vackra vårnaturen. På en halvtimme kommer man inte så lång sträcka som höggravid, men som tur är har vi skogen inpå knuten. Här kommer några utav fotona jag tog - fler kommer senare...
Klicka på bilderna för att se dem förstorade

Detta är foton på smältvattnet som rinner nedför bergen här intill. Vi bor nämligen i en dal och är omgivna med höga berg. När nu solen värmer och våren är på väg, kommer det ganska stora mängder vatten rinnande nedför bergsväggarna, och små åar bildas, alltmedan is och snö smälter. Visst är det vackert?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Jag skulle vilja se större foton, ganska små fast jag klickar på dessa. Tycker mig dock se att det ser fantastiskt vacker ut!

    SvaraRadera
  2. Frostrosor: Nu har jag gjort om bilderna, så när du klickar på dem blir de ännu större, och du kan nog se detaljerna lite mer ;) Naturen är verkligen vacker!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!