söndag 8 mars 2009

Still here...

Jorå, jag är fortfarande kvar... Har bara haft lite tid framför datorn de senaste dagarna. Man måste ju liksom prioritera familjen ibland också. Vad har jag då pysslat med? Ja, i fredags var jag först och tog nya blodprover för att kolla om mina levervärden fortfarande är stabila. Jag hade nämligen förhöjda levervärden på slutet av förra graviditeten, med klåda etc som följd. Och nu har det börjat klia mer och mer i handflatorna - precis som förra gången - fast lite tidigare. Så jag oroar mig en hel del för att det ska bli samma visa igen, och för att de ev kommer att vilja sätta igång mig. men vi får väl se...

Åkte sedan till jobbet i några timmar för att lösa lite praktikaliteter. Nödvändigt, men inte så skoj... Blev ganska trött efteråt.

På vägen hem smet jag in på Babyland, där de hade utförsäljning - 50% på allt! Och det var visst inte bara jag som upptäckt det... Jag stod i kö i 1,5 timme!!! Och lyckades komma därifrån ca 2200 kr fattigare och en stoooooor kasse rikare. Fick tag i en massa bra saker, bla en BRIO-ståbräda till Skruttan. Vi har nämligen en BRIO-vagn som vi även kommer att använda till Knyttet. Köpte även flera stycken BOOB-tröjor. De är så himla bra som amningströjor, och de döljer även lite större bröst som mina... Andra amningströjor med andra "öppningsfunktioner" blottar ändå hela bröstet, och det är ju inte alltid man är så sugen på att göra det... Sedan bidde det även en hel del smått och gott till Knyttet i leksaksväg, tex Tummen med bitring och hängleksak med spegel till babyskyddet. Köpte även en backspegel till bilen och en ny skötväska (den gamla har gjort sitt för läääänge sedan).

Behöver jag nämna att jag däckade i soffan efter den heldagen?


Och lördagen då? Tillbringades med stora familjen, både eftermiddag och schlagerkväll


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Åh, roligt att fynda på Babyland! Skickade precis ett sms till dig. Undrar om du är ledig på torsdag =P

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!