torsdag 12 mars 2009

Lunchdate

Idag hade jag en lunchdate inbokad. Med tjejorna. Mammaligan. Becca, Magda och Jenny. Vi lärde känna varandra under mammaledigheten för snart 3 år sedan. Via internet - familjeliv.se. Och dessa tjejer har blivit goda vänner till mig.

Men mellan barnafödslar, jobbiga graviditeter, nya mammaledigheter, heltidsarbete och annat så blir det inte lika ofta vi ses numer. Men då gäller det att ta tillvara på tillfällena. Därför passade jag (som är sjukskriven), Jenny (som är mammaledig) och Magda (som är relativt nydisputerad) på att åka till Beccas jobb och ta en lunch med henne. Sushi! Och en obligatorisk fika efteråt. Härligt att träffas och babbla - även om jag nog stod för mycket av babblet - jag har ju nästan bara varit hemma i två veckor och bara umgåtts med mig själv och katterna .

Måste medge att det kändes lite underligt att sitta och fika som för 3 år sedan - fast utan ungar och barnvagnar. Dock var faktiskt lilla Meja med (dotter till Jenny). Själv gick jag nästan och tittade mig omkring efter min barnvagn ibland... Snacka om att man blivit lite skadad - och snart är jag där igen. Fika, barnvagn, barnvagnsbio, myspys med bebis, amma på café, prata bajsblöjor över fikat etc. Längtar på sätt och vis efter det, samtidigt som jag vet att det antagligen kommer att bli helt annorlunda nu när man redan har ett barn.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. nu börjar det bli en stor mage. *sött*
  Fast inte att bära på antar jag. ;)
  Låter som en toppen dag, skönt för dig att prata med någon som svarar. ;)

  SvaraRadera
 2. Ja helt annorlunda fast på sätt och vis ännu bättre. Mindre tid men man njuter mer för man vet hur fort tiden går.

  SvaraRadera
 3. Tack för igår. Det var jätteskoj att träffa er alla igen. Det måste vi snart göra om.
  Visst känner man sig lite "naken" när man inte har barn och vagn med sig. En märklig känsla!
  Ha det gott så ses vi snart igen!
  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Tack för igår! Synd bara att vi hade så bråttom hem...

  SvaraRadera
 5. Karin: jo, det växer så det knakar ;)

  Jenny & Magda: Tack själva!!!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!