
De kan serveras på många olika sätt. Vi åt dem tillsammans med grovt bröd, majonnäs, tomat och paprika (som en burgare). Andra serveringsalternativ kan vara att servera med potatismos och varma grönsaker. Variationerna är många - låt fantasin flöda!
Supersnabba fiskburgare 4 port

1 pkt fryst, vit fisk (tex torsk)
1 ägg
salt, peppar
muskotnöt
Tina fisken och skär i stora bitar. Blanda alla ingredienser i en matmixer, och mixa tills en färs erhålls. Klicka upp och platta till lagom stora kluttar i stekpannan, stek på medelvärme i smör tills burgaren är genomstekt. Färdigt att servera! Servera tex. som burgare med bröd, majonnäs, tomat och sallad.

Läs även andra bloggares åsikter om recept, mat, fisk, barn, snabb, middag, matlagning, tips
Ser gott ut =)
SvaraRaderaBra tips! Borde ju fungera att blanda i lax också, eller hur? Jag är dålig på att göra biffar/burgare av fisk men det är ju faktiskt väldigt mumsigt.
SvaraRaderaEnligtemma: Det var det ;)
SvaraRaderaFrostrosor: Ja, lax funkar nog säkert super det med!