torsdag 26 februari 2009

Oups!

Slängde ett öga på min besöksräknare. Döm om min förvåning när jag såg att 523 pers varit inne! 523 unika besökare - i min lilla blogg!!! Hur kan det komma sig?

Men så slog det mig - jag la ju ut en freebie igår... Kikade in hos ikeagoddess (hon lägger upp freebies i sin blogg - nya varje dag), och mycket riktigt - jag fanns med i hennes lista. Så nu har folk från världens alla hörn kikat in till mig under dagen, vilket är jättekul! Och en hel del av dessa har dessutom laddat ned datumstämplarna, vilket naturligtvis också är jättekul!!!

Är det några av er som trillat in här och fastnat? Det vore i så fall roligt att veta vilka ni är och hur ni hittade hit - och varmt välkomna!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

 1. Jag har trillat in på din blogg och jag tycker mycket om den! Du skriver så kul och så heter du som jag!! Jag har förresten utmanat dig på min blogg: susanne1001.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Jag brukar besöka IkeaGoddess regelbundet eftersom min hobby är just digital scrapbooking (även om jag inte hinner med så mycket nu längre som när jag var mammaledig).
  Alltid kul när det dyker upp någon svensk blogg med digiscrap-grejer! Jag hade stämplar på engelska tidigare, men verkligen toppen med svenska dito! Tack så mycket!
  (Jag bokmärker din sida, den verkar trevlig!)

  SvaraRadera
 3. Jag trillar in lite då och då... gillar sättet du skriver på och alltid kul med pyssel

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!