fredag 2 januari 2009

Shopping för hela slanten?

Ibland är det inte alltid bra att köpa jättebilligt... Vi köpte i höstas ett par vinterskor till Skruttan på ICA Maxi. Det var rätt akut, då det började bli kallt och hon behövde nya pjuck till dagis. Vi köpte därför första bästa. Tyvärr var de totalt kassa. De läcker in vatten om det är blaskigt, de blir kalla om det är kallt ute och de har ingen som helst support för foten.

Vi har nu haft ångest ett tag över att hon har gått omkring i dessa värdelösa dojjor en längre tid, och idag gjorde vi tillslut slag i saken. Vi åkte till Skopunkten och köpte nya, mycket bättre skor till Skruttan. Skopunkten är visserligen också billiga, men kvaliteten är helt klart bättre än ICA Maxi! Vi har hittills bara köpt skor till Skruttan där, och alla har varit bra. Den här gången bidde det två par; ett par bruna, varmfodrade med lite lägre skaft och ett par grå/svarta, varmfodrade med högre skaft. Båda verkar toppenbra, och de sitter mycket bättre än ICA Maxiskorna. När vi ändå var där passade även jag på att köpa mig ett par rediga vinterskor - något som jag saknat länge! Som tur är, är det just nu rea på Skopunkten, samt att de alltid har erbjudandet tag 3 betala för 2. Därför gick kalaset bara på ca 650:-, och då kostade mina skor 500:-.
Precis bredvid Skopukten ligger H&M, som såklart också har rea. Vi kunde därmed inte låta bli att slinka in även där för lite shopping, och vi kom ut med en brun/ljusblårandig munkjacka, en vit och svartrandig, långärmad topp och ett par svarta jeans till Skruttan. Allt som allt gick det på 127:- (men då hade jag en rabattkupong på 100:-).

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. nice med shopping. vem gillar inte det?
  kolla grärna in hos mig med om du vill.

  SvaraRadera
 2. Sara: Håller helt med *shoppingberoende mamman* Kikar in hos dig...

  SvaraRadera
 3. Ååå härligt med shopping och reafynd!! Ska nog ta o se om jag inte kan få shoppa lite imorgon... =)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!