lördag 10 januari 2009

Nygammalt

Nu är den testkörd. Min nya favvoapparat i köket. En köksmaskin/bakmaskin anno 1983! Min pappa fann den i källaren, när han städade ur saker efter min farmor. Min farmor älskade att baka, och hon var fullkomligt bäst på den grenen!!! Självkart hade hon då även en hjälpreda i köket - en köksmaskin. Denna fann alltså pappa, och nu har den landat hemma hos mig. Kan det bli bättre? Jorå, det kan det! Jag fick nämligen Leilas bakbok i julklapp av Pappersgubben. Vilken perfekt kombination - kökmaskinen anno -83 och Leilas bakbok - här ska bakas!

Först ut i maskinen blev ett grovt matbröd, här på fotot står det på jäsning. Återkommer under kvällen med ett foto på en smarrig, färdig smörgås och te, dvs den färdiga produktenLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Men gud vilken snygg blogg du har!!! Har du gjort den själv? :)

  SvaraRadera
 2. Emelie: Tackar! Jag har gjort en del själv tex headern och layouten och en del har jag laddat ned från olika sidor tex några bilder och bakgrunden.

  SvaraRadera
 3. Åh, jag är också sugen på att baka bröd! Lyxigt med en rejäl maskin!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att hitta något sådant gammalt som fortfarande funkar, och som man har nytta av! Jag håller med Magdis, blev också baksugen!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!