lördag 13 december 2008

Fan vad snygg jag är

Håret är vildvuxet och risigt - rena svintot på anabola. Dessutom är det ojämnt färgat. Färg tar visst inte alltid när man är gravid. Det är jag ett levande bevis för!

Fejan är likblek. Du skulle inte se skillnad på ett spöke och mig. Förutom den röda och fnasiga näsan då. Två veckors intensivt snytande sätter sina spår...

Ryggen har exploderat och invaderats av elakingar. Även kallade finnar. Jag har aldrig finnar normalt. Men nu är jag inte normal - jag är visst gravid. Och då kan de minsann frodas på ryggen!

Huden är torrare än värsta sandpappret. Om jag gnuggar mig mot våra gamla köksstolar kanske jag skulle kunna måla om dem sen... Smörjer mig. Hela tiden. Man skulle kunna tro att jag skulle bestå av en enda Susanne i Doveförpackning. Men inte då - bara sandpapper...

Fötterna är torrast. Och behöver desperat fotbehandling. En blötläggning. I ett par timmar. Och en rasp - fil är för tunt! Och ytterligare ett ton med fotsalva.

Men hey, det är ju jul snart - man kanske kan hoppas på en total makeover i julklapp?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Jag skulle kunna skriva under, fast jag är inte gravid bara sjuk och jag lovar att det syns. :(

  Ha en skön tredje advent. Skicka iväg Pappersgubben och Skruttan på något så du i lugn och ro iaf kan ta ett fotbad.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Känns bekant. Och en del får jättefint hår och vacker hud. Orättvist.

  SvaraRadera
 3. Men du är fin! Alla gravida är vackra.

  SvaraRadera
 4. Karin: krya på dig!

  Annica: Ja, det är jätteorättvist! Men tack för uppmuntran :)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!