torsdag 27 november 2008

Pysselkväll

Det finns vissa saker som är mysiga med dagis. En av dem är att man idag anordnade en julpysselkväll för barn och föräldrar. Personalen hade fixat olika "pysselstationer" i olika rum. Och i ett rum bjöds det dessutom på fika - bullar, saft, pepparkakor och så kaffe förstås! Smarrigt värre!

Skruttan fick fria händer med sina kreationer. Jag satte oftast på lite lim och så fick hon sätta fast saker och ting. Det är mycket roligare om hon själv får göra sakerna - det är så charmigt att ha kvar det första julpysslet. Dock blev det lite problem när vi skulle göra smällkarameller... Det var helt enkelt lite för komplicerat för en 2,5-åring som började få spring i benen . Och det var även lite för komplicerat för en viss Susanne som inte har pysslat på mååååånga år. Det tog ett bra tag innan jag kom ihåg hur man viker en smällkaramell. Men efter att en mamma visat sin dotter så lossnade det . Skruttan fick sedan limma på dekorationer.

Lite foton från kvällen:Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Vilken mysig grej! Sånt finns inte på Max dagis =(

    SvaraRadera
  2. Ja, det var faktiskt riktigt mysigt! Tycker det är kul att de tar sig tid att arrangera något sådant :)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!