tisdag 7 oktober 2008

Första utvecklingssamtalet och familjemys

Igår var vi på Skruttans första utvecklingssamtal på dagis. Det kändes riktigt stort - ännu ett kliv i livet för skrutt. Det kändes i alla fall bra och vi påpekade ett par saker som vi inte varit så nöjda med. Men på det hela taget fungerar det ju faktiskt riktigt bra med det här dagiset och vi är nöjda. Skruttan fungerar också bra bland de övriga barnen, och hon verkar trivas bra och är glad!

Efter utvecklingssamtalet bestämde vi oss för att ha en riktig familjekväll tillsammans. Det är ju inte varje dag som både mamma och pappa kommer och hämtar på dagis . Därför åkte vi iväg till Kungens Kurva och Heron City. Där åt vi middag tillsammans och sedan avslutade vi med en glass. Skruttan fick välja glass själv, och hon sade bestämt: "jag vill ha blåbärsglass!" Och så fick det bli . Vi tog en tur förbi den roliga fontänen de har mitt i huset, och Skruttan fick stanna för att leka ett tag. När vi åkte hem , var en en tös som såg rätt nöjd ut kan jag lova!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Första utvecklingssamtalet är stort. Minns att första föräldramötet också kändes lite märkligt. Väldigt vuxet!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det funkar så bra på dagis! Det är ju så himla viktigt.

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!