måndag 8 september 2008

Varför vi ännu inte köpt en ny kamera

Vi har ju som bekant inte köpt en ny kamera ännu. Nu ska jag förklara varför. Det är så att min kära Pappersgubbe lider av beslutsångest. Enorm sådan! Vad det än gäller. Så här går det till när vi ska köpa någon ny elektronisk pryl:

Susanne säger: vi borde köpa en ny kamera!
Pappersgubben går då genast till datorn, där han sedan tillbringar åtskilliga timmar med att kolla upp vilken kamera, som är den bästa. Vilken har bäst vidvinkel, vilken tar bäst bilder, vilken är snabbast etc. Och han kollar inte bara en sida på nätet - nejdå, han gå igenom allt som finns. Alla sidor han kan hitta. ALLT! Hans research skulle få den bästa journalist att blekna.

När proceduren med internet är över kommer nästa fas - att ta ett beslut. Detta är om än möjligt en ännu värre fas, som kan vara i månader, om man har riktig otur. I denna fas har han oftast brutit ned det till två, ev tre alternativ. Och nu ska vi välja mellan dem.

Det är här vi nu står angående kameran. Vi väljer mellan två olika. Gubben har lagt fram all fakta för mig, och jag bestämde mig rätt snabbt för den ena. Men tror ni att det hjälper? Nejdå, gubben ska fnula ytterligare ett par veckor innan han kan ta BESLUTET...

Undrar om vi kommer att ha en ny kamera till jul? *det gäller att vara optimistisk*

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

  1. Haha typiskt karlar. Som tur är har Ronnie jobbat med allt som har med elektronik att göra(nästan)så jag slipper det problemet men det finns andra saker att få beslutsångest över. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Haha, han skulle komma bra överrens med syrrans kille Niklas. Han är EXAKT likadan.

    SvaraRadera
  3. Min karl är lika. Ta saken i egna händer och köp en NU. Grejen med dagens teknik är att det kommer nya prylar hela tiden som är bättre och billigare. Kamera vill man inte vara utan så välj en du!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!