måndag 8 september 2008

Helgens få uppdateringar...

...beror på att vi har ett projekt som pågår här hemma just nu - STÄDA. Och inte bara den vanliga typen, utan STORstäda! Det innebär att höstjackor plockas fram. Sommarjackor tvättas och packas (tyvärr) ned. Utrensning bland Skruttans leksaker - j*lar vad leksaker den ungen har! Och såklart en massa tvätt, och ännu mer tvätt och åter mer tvätt. Men nu skiner det snart... Fast det är en hel del kvar: organisera uteförrådet, sätta upp väggdekorationer (ja, vi har bott i huset ett helt år och har ännu inga tavlor etc uppe...), plantera höstlökar, förbereda trädgården för hösten, gå igenom alla papper som ligger huller om buller i arbetsrummet (och det är ett helt projekt i sig), rensa ur Skruttans urvuxna kläder, namna Skruttans dagiskläder, etc.....etc.....etc..... *pust* Hur hittar man motivationen att ta sig igenom detta? Någon som har ett bra tips?

Tyvärr kan jag inte dela med mig av kaoset här hemma till er, då vi ju inte har en fungerande kamera. Men vi har dock en vattenskadad, om någon är intresserad...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

 1. Hur mycket får jag betalt om jag kommer och fixar? =D ;-) Jag ÄLSKAR att organisera!

  SvaraRadera
 2. Vi har bott i huset 5 år och har kanske 5 tavlor uppe så du är inte ensam. ;)

  SvaraRadera
 3. Jag är som Magdalena. Vi kan styra upp. Jag älskar dock att slänga. Risk att massa åker med där utav bara farten;)

  SvaraRadera
 4. Magda och annica: Välkomna hit - ni organiserar och jag bjuder på rödtjut ;)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!