fredag 5 september 2008

VAB = shopping?

Japp, jag är hemma idag med Skruttan. Men nu mår hon definitivt mycket bättre, och på måndag blir det dagis igen. Eftersom Skrutt var på bra humör och mådde bra, åkte vi iväg tillsammans för lite shopping. Det bidde en längre tur än vad jag tänkt från början. 

Först åkte vi till IKEA för att införskaffa lakan till Skruttans nya säng. Jag insåg nämligen att vi bara har lakan som passar spjälsäng (förutom det som hon nu har i sängen), och det är nu dags att byta lakan i helgen... Men såklart köpte jag inte bara det. Fixade även lite myspysinredning till sovrummet i form av ljusstakar och blockljus. Köpte även kudde och täcke till Skrutt, och så fick hon en till krabbdyna (hon har redan en) till den andra stolen i hennes rum. Den var ett fynd - bara 25 kr på fuyndhörnan! Kompletterade även servisen med en tallrik, då Skrutt tappade en i golvet häromdagen. Och så köpte jag förstås de obligatoriska servetterna - man kan inte gå ifrån IKEA utan att ha köpt servetter! Vi tog det väldigt lugnt och strosade omkring på IKEA. Skruttan fick även busa lite på barnens IKEA en stund. Foton på shoppingen och Skrutt kommer senare ikväll...

Efter IKEA åkte vi till Skärholmen för lite klädshopping till mig. Lyckades hitta det jag ville ha: ett bar manchesterbyxor och tights. Av farten följde även en tunika på rea och en som inte var på rea med. Nu var det dags för en paus. Så vi tog en fika på ett fik på övervångingen i centrum. De har supersmarriga muffins! Jag köpte en varsin kardemumma/lingonmuffins till mig och Skrutt. Dessa muffins är så bra, eftersom de innheåller mindre socker och mer fibrer samt solrosfrön etc. Dessutom är de lite mindre än vanliga, vilket är alldeles tillräckligt för mig. Skruttan var på ett urmysigt humör idag, och vi har haft jättekul tillsammans hela dagen. Vi har busat, fnissat, skrattat och bara myst tillsammans. Sådana här dagar sitter verkligen i hjärtat resten av livet! 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!