torsdag 21 augusti 2008

Hjälp, världen går under!

Ni kanske har märkt att det inte kommit några nya foton på ett tag (med undantag för det crappiga mobilfotot på nya kissen och mig)? Det är nämligen så att vi inte hittar vår kamera. Den är spårlöst borta!!! Vi letar och letar och letar, men ingenstans finns den att finna... Senast jag såg den var efter att vi kommit hem från ön. Den låg då en en ryggsäck. När jag sedan skulle plocka fram den häromdagen, var det spårlöst borta! Och varken jag eller Pappersgubben minns, om vi förlagt den någonstans (Ja, åldern börjar kanske ta ut sin rätt...).

Själv tror jag helt klart att träsktrollet varit här och ätit upp det - det finns ju ingen annan förklaring! Är det någon av er därute som extraknäcker som Saida? Kan ni i så fall tala om för mig var den lilla rackarns kameran gömmer sig? Jag vill ju kunna fota!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Med tanke på hur Alicia är så skulle jag nog fråga lilla V. Hon plockade snällt fram Dannes Xbox kontroll efter att vi letat oss sönder och samman. Sen kom vi på att vi kunde fråga henne, och då hade hon lagt den i sin handväska! :-D

  SvaraRadera
 2. Sånt där är så störande, när man vet att man sett den just i ryggan.
  Men snart dyker den upp på det minst anade stället.

  SvaraRadera
 3. Hahaha, jo jag gissar på tomten, dom är bra elaka dom där smådjävlarna! dom har snott påde batterier och dator av mej ;) Ha en finfin dag! ;)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!