måndag 25 augusti 2008

Hemma igen...

...efter en skön helg på ön i vackert väder! Gick under denna helg från yr glädje till mörk ilska. Pappersgubben hittade nämligen kameran i fredags. Den låg i ryggsäcken... Ändå hade vi båda letat just där två gånger var! Så skönt att kunna fota igen. 

Men säg den lycka som varar...

Igår när vi kom tillbaka från en mysig tur på sjön med musköåten, tappade jag kameran i sjön!!! Så himla klantigt av mig... Vi tog ur batteri och lade allt på tork. Satte i batteriet idag - och den gick tyvärr inte igång. Ska testa att ladda batteriet för att se om det hjälper. Hoppas bara att korten på minnet klarade sig. Jag har en hel del fina foton där... Gissa om jag nu är arg på mig själv!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

 1. Förstår att du är arg på dig själv. Det skulle jag oxå varit. Tråkigt med en utgift man ej räknat med om ni nu ska köpa en ny.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nämen =( Det är så himla jobbigt att vara sur på sig själv... Det är alltid lättare när man har nån annan att skylla på =P

  SvaraRadera
 3. Men åh vad irriterande! Hoppas den funkar igen, låt den torka ordentligt bara. Fick igång både mobil och kamera efter att ha råkat bada dom. Lycka till!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Men jag tvättade min mobil i handfatet, funkade rätt bra faktiskt.
  Men Hjärtat simmande med kameran.
  Det gick inte riktigt lika bra.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!