söndag 17 augusti 2008

080811 Äntligen sommar!!!

Idag kom den och höll sig kvar hela dagen. Sommaren alltså! Vi snodde ihop en snabb frukost och packade väskorna för hela dagen: lite god lunch, badkläder och strandmadrasser. En fullastad musköbåt senare var vi på väg. Vi tog iland på en av småöarna häromkring, och där stannade vi resten av dagen. Vi slappade, njöt, åt lunch, badade otaliga gånger och bara mådde bra. En helt underbar dag!!!

Framåt eftermiddagen åkte vi hem och tände grillen för lite middagsgrillning. Åt en mumsig middag. Avslutade slutligen kvällen med en kvällspromenad för att titta lite på solnedgången. Vilken familjedag – snacka om kvalitetstid!!!

Fotade en väldans massa, både från dagen och från kvällspromenaden. Det blir så toppenfint ljus att fota i i skärgården med det vackra blå vattnet och solen som glimmar. I kvällssolen kan man också fånga riktigt fina foton, när solen står lågt och ger ett fantastiskt gult sken. Jag fick ihop en hel bunt fina foton, och kunde då såklart inte låta bli att scrappa dem också. Så här bidde det:
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. åh vad ljuvligt det låter och vad fint du gjorde med bilderna.

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!