tisdag 8 juli 2008

Och så kommer då slutligen lite foton till...

...från helgen! Nu är det fotona från firandet med familjen. Familjen fick äta resterna från barnkalaset. Kände inte riktigt att det var läge att starta en ny bakhysteri. Var nog klokt - man ska inte överarbeta saker och ting. Tur att det finns visa människor där ute som talar om sådant för oss. Man måste inte alltid baka själv. Det funkar utmärkt med köpt fikabröd ibland också!

Firandet med familjen gick som smort. Skruttan öppnade presenter av glatta livet. Hon fick också vara prinsessa för en dag. Hon har haft en klänning hängades i garderoben länge nu. En riktig prinsessbakelse. Jag är inte så stort fan av prinsessklänningar och rosa. Mer neutral liksom... Men den är ärvegods. Från syster Mini-Me. Babbelmamman har tjatat. Och tjatat, Och tjatat. Om att Skruttan ska ha den på sig nån dag. Så för att glädja mor min, fick Skruttan ha den en dag i alla fall. Som svärfar sade: "man måste tänka på den äldre generationen ibland också".

Kvällen slutade i alla fall med att hon fick vara en cool liten tjej. Ena syrrans kille kom förbi med motorcykeln. Skruttan ville prova. Men först ville hon ha solbrillorna på (behöver jag nämna att det var molnigt ute?).

Min skrutta är en cool liten prinsessa helt enkelt!!!
Klicka på bilden för att se en större version

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Vad fint!

  Du? kan du ge mig ett tips på hur man får vit bakgrund? det ser ju så himla proffsigt ut! :)

  SvaraRadera
 2. Hihi, hon ser verkligen ut som en liten princessbakelse =) Här hemma har Micke börjat gömma Max lilla rosa leopardmönstrade väska... grrr

  SvaraRadera
 3. vaniljlatte:Jag gör alla mina bilder i photoshop. Där lägger jag en vit bakgrund på bilderna (samma som jag har i bloggen) och då ser det ut som om fotona ligger direkt i bloggen...

  Magda: hehe, kanske dags att vi fixar en ny riktigt härligt rosa handväska i present till Max - Micke kan ju inte säga nej till en present från Skruttan ju ;)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!