tisdag 8 juli 2008

Och här kommer det ännu mer foton...

...från helgens begivenheter. Vi har nu firat i dagarna tre. I fredags fyllde Skruttan 2 år. I lördags hade vi stort barnkalas för henne, och slutligen i söndags firade vi i familjen henne. Många fina presenter blev det! Och ett riktigt roligt barnkalas med toppenväder, så att de små ganstrarna kunde vara ute lite också. Här kommer lite foton från barnkalaset och de fina presenterna hon fick då. TACK alla ni som var där för en jättetrevlig eftermiddag med bus och stoj. Och TACK å Skruttans vägnar för alla fina presenter. Skruttan har just nu totalfastnat för vagnen hon fick av Becca & Jenny med familjer. Den ska med överallt... Hon gillar också pusselklossarna hon fick av grannarna - superbra leksak! Och jag är säker på att hon kommer att tokälska filmen "Bilar" (från Magda med familj) så fort hon får se den!
Alla bilder är som vanligt klickbara!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Va kul att hon gillar vagnen så mycket. Förstår henne, vem hade inte gillat att ha en sån när man själv var liten.
  Synd att vi inte kunde komma och fira henne, det låter som ni har haft en toppen helg.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott! Men eftersom ni firat i flera dagar, kanske det inte gör nåt? :D Jättefina presenter och snygg vagn!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att hon gillar vagnen. Som du såg fick Alicia också en och den är en storfavorit!

  SvaraRadera
 4. Skojigt kalas var det! V var så söt med sin vagn, hon tog sin uppgift på största allvar =)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!