söndag 22 juni 2008

Tankar kring helgen som gått...

Igår (lördag) tog vi det lugnt här hemma. Det innebar lunch i solen på altanen, städa lite, tvätta och påta lite i trädgården. Äta jordgubbar med grädde till mellis. Mysmiddag med tända ljus och lite vitt vin etc. Riktigt mysigt alltså!

Idag började dagen med supervackert väder. Jag och Skruttan intog vår lyxfrukost (äggröra, fil & flingor, smörgås, juice och slutligen en kopp te) ute på altanen i skuggan av parasollet, allt medan Pappersgubben fick en välbehövlig sovmorgon. När gubben sedan fått i sig lite mat startade projekt städa och tvätta - i massor!!! Tids nog började magen åter att kurra och lunchen intogs även den ute. För att sedan toppa det hela packade vi in oss i Volvon och åkte iväg till Kungens kurva. Denna tur resulterade i en hel del shopping. Först ut var Toys 'r us, där vi kikade ut lite bra saker, som Skruttan kan önska sig - hon fyller 2 år om några veckor! Efter lite gnäll och skrik, för att vi lämnade den roliga leksaksaffären, bar det av till Rusta. Där inhandlades lite smått och gott, bland annat ett bra tårtfat med lock som Becca tidigare tipsat om. Vidare gick färden till IKEA för att köpa ny kastrullpark hit hem. Det är egentligen inget fel på den vi har, men vi behöver byta ut de som finns ute på ön... Vid det här laget var kurret igång i magen och Skruttan var i upplösningstillstånd - ni vet så där som bara en tvååring kan vara när den inte sovit och dessutom är hungrig... Därför tog vi in på PizzaHut för en välbehövlig middag! Nu har vi kommit hem, Skruttan sover, allt är uppackat och vi är s-l-u-t!
Två donnor i solbrillor och familjemiddag på PizzaHut

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

  1. Låter som en lagom skön helg. Kul med lite shopping oxå.

    SvaraRadera
  2. Åh, vad alla åker till IKEA och shoppar då =/ *suktar*

    SvaraRadera
  3. Magda: IKEA I lööööv ;)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!