onsdag 18 juni 2008

Nyss hemkommen från barnakuten

Det bidde tillslut en tur till akuten i alla fall... Idag pratade Pappersgubben med vårdcentralen och fick svar på Skruttans prover. De såg bra ut, men vi fick ändå en remiss till barnakuten för att göra en extra koll. Så vi åkte dit nu på eftermiddagen, och som alla vet kan man ju bli sittandes där en stund - och det blev vi. Vi kom in vid 16 och åkte inte därifrån förrän 19:30. De tog lite nya prover på Skruttan och kollade upp henne lite. Men allt såg bra ut och hon fick ett OK i rumpan och diagnosen envis maginfluensa. Läkaren trodde att hon antagligen dras lite längre med det här magviruset för att hon troligtvis har nedsatt immunförsvar pga. vattkopporna och öroninflammationen som kommit så tätt. Så nu har vi köpt hem majsgröt, fiskbullar och ris - dvs bara skonkost och så hoppas vi - återigen - på det bästa och en kräkfri natt!

Nu sover i alla fall sötnosen gott och jag och Pappersgubben ska sätta oss framför TV:n och heja på Sverige!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Skönt att det inte var nåt värre än maginfluensa i alla fall! Håller tummar o tår här oxå för en returfri natt. (Heja Ryssland)

    SvaraRadera
  2. Magda: perfa, det hjälpte (tummarna och tårna...)!!!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!