torsdag 5 juni 2008

Ibland är livet gott!

Vilken underbar dag idag!!! Morgonen började bra, och sedan blev det bara bättre... Fixade mig en mumsig lunch bestående av: keso, fetaost, pastrami, tomater, gurka, paprika toppat med riktigt god balsamvinäger, lite olivolja, nymald peppar och flingsalt. Till det serverades två knäckesmörgåsar (orkade bara en...) och ett stort glas vatten med C-vitaminbrus. Yammie!! Det bästa sättet att intaga en sådan lunch är självklart på altanen sittandes i en av Pappersgubbens bästa (ur enbart egoistisk synvinkel) disputationspresent - en däckstol! Sagt och gjort, jag bökade upp åbäket ur sin kartong och släpade ut det till altanen. Sedan sjönk jag ned... Hela världen försvann och kvar fanns bara fullständig lycka! Underbart!!! Vi kommer att bli goda vänner jag och däckstolen. Jag har en känsla av att vi kommer att komma varandra nära - ofta - den här sommaren. Jag visste inte att jag saknade något i mitt liv, men nu vet jag att en däckstol det ska man bara ha!!! Glassa i solen i en däcktol medan man hör fåglarnas kvitter och dottern är på dagis - livet är gott!!!
Förresten, är det varmt ute om osten på smörgåsen nästan smälter när den står i solen?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Åh så härligt det ser ut! Men pröva att flytta däckstolen till skuggan så blir det ännu bättre =P(säger en som inte gillar att sitta i solen...)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!