fredag 13 juni 2008

Den stereotypa familjen...

Vi brukar försöka vara så jämställda här hemma som vi kan, och vi delar på de flesta av hushållssysslorna jag och Pappersgubben. Han brukar oftast dammsuga och vattna i trädgården, medan jag diskar och tvättar samt torkar golv. Vad gäller Skruttan turas vi om när det gäller hennes rutiner, som tex läggning och tandborstning. Vad gäller bilarna så är det oftast jag som försöker se till att tvätta bilen och hålla rent i den, medan Pappersgubben byter mellan vinter- och sommardäck. 

Idag fick vi oss dock ett litet gott skratt när Pappersgubben insiktsfullt lyfter huvudet från TV:n och fotbollsmatchen mellan Holland och Frankrike och säger: "Är det så här den stereotypa familjen är?". Allt medan jag står och moppar golvet i vardagsrummet iklädd mysklänning och en handduksturban på huvudet...

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

  1. Haha..Känner igen oss i din beskrivning då det gäller fördelning av sysslor i hemmet, fotbollen o allt det där =D O ja, kanske är det så att din gubbes aningar är rätt, att vi är lite av den stereotypiska familjen ;)

    Ha en bra helg!
    Ulrika

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!