fredag 18 april 2008

Gästerna...

Idag har vi haft fullt hus hela dagen. Det började med att Becca med barn kom hit vid 11-tiden i förmiddags. Jag bjöd på lite lätt lunch (bulgursallad; bulgur, paprika, tomat, mango, svarta bönor, halloumi, kalkon) och smoothies från Buzzador. Smoothisarna finns i tre olika smaker och är jättegoda!!! Dessutom är de helt fria från tillsatser, vilket jag personligen tycker är superbra! För att återgå till gästerna... Becca och jag åt väl en del mat, men barnen, som annars äter bra, ville inte alls vara med idag. Skruttan var trött och ville inte ha lunch. Tror dessutom att hon har bissingar på G, och då brukar hon bli lite extra kinkig. Alicia hade inte ro att sitta still och äta. Efter ett tag utbröt fullt kaos då barnen promt skulle ha samma leksak. Det tog hus i h-vete rent ut sagt! Barnen skrek och grät omvartannat, och vi mammor försökte äta, trösta och låta bli att fnissa åt situationen på samma gång... Tillslut beslöt vi oss för att gå ut och ta en promenad för att få lite lugn och ro. Och det funkade! Dock somnade varken Skruttan eller Alicia... Men när vi kom tillbaka hem var tjejerna sams igen och lekte som bästa vänner! Kokade lite kaffe och te, och vi tog en fika med nybakad kladdkaka till. Äntligen en lugn stund för oss mammor!!!

Lite foton från besök 1...
När vi nästan fikat färdigt ringde det på dörren och in kom nästa lass gäster... Det var Babbelmamman (min mor), Mr Handyman (styvfar), syster Mini-Me och syster Hund (medelst hund såklart!). Becca passade på att åka hem i samma veva (tack Becca för en trevlig dag!). Nytt kaffe serverades och mer kladdkaka imundigades. En massa babbel utbröt, som det oftast gör när min familj träffas... Man kan tro att vi träffas sällan som vi babblar, men så är verkligen inte fallet! Vi träffas faktiskt var och varannan dag... Men det är ändå alltid lika roligt att umgås med stora familjen!!!

När stora familjen gett sig av insåg jag att Skruttan verkligen var trött, så jag gav henne en snabb middag. En timme senare åt hon dessutom 1 1/2 portion gröt och en banan. Hon var nog hungrig efter den uteblivna lunchen... Därefter blev det bums i säng för tösabiten - redan vid 19 (hon lägger sig annars vid 20) - och hon somnade på direkten lilla gumman!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Tack för idag, var trevligt som alltid! (Trots kaoset...)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Låter som en rätt kaotisk dag. Synd att jag inte kunde vara med att medverka...Nästa gång kanske.. Trevlig helg kram jenny

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!