tisdag 25 mars 2008

Vardagsmotion

Idag har jag varit hemma med Lilla Skruttan och vi har haft en riktigt mysdag tillsammans! På förmiddagen var vi ute i snön och åkte pulka i det vackra vädret. Tog även en liten promenad och tittade på "traktorn" som plogade undan snön. Efter att Skruttan sovit middag åkte vi sedan till Lekslottet, där vi tillbringade 1,5 timme med att springa upp för trappor och åka nedför rutschkanor. Jag slutade räkna vid 20:e gången - bara så att ni vet... Har skrivit om Lekslottet tidigare, och jag vidhåller fortfarande att det är ett superbra ställe för barnen att springa av sig och leka på! Vi hade jättekul jag och Skruttan, som för övrigt inte ville åka hem!!! På vägen hem gick vi in på Vivo och köpte våfflor, vilka sedan imundigades framför TV:n tillsammans med grädde, vaniljglass och blåbär - mums!!!

1 kommentar:

  1. Blir väldigt sugen på "Lekslottet" Stackars Max har ju aldrig varit där =P Här åt vi också "foffa" med "ädde" =) Mkt "ädde" skulle det visst vara ;-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!