onsdag 29 augusti 2007

Aldrig mer Barnadiset?

Sådär, nu har jag lugnat ned mig och datorn har uppfört sig väl, så jag har slutfört scrapen. Behöver jag nämna att jag har sparat ungefär varannan sekund?
Idag har vi i alla fall testat Lekslottet som ligger i Tullinge. Lekslottet är precis som Barnadiset en lokal med klätterställningar och annat som barnen kan rasa av sin energi på. För en vecka sedan var vi för första gången på Barnadiset i Högdalen. Den här gången var det dags att testa Lekslottet i Tullinge. Med mig hade jag förstås testperson nr 1 - Lilla Skruttan. Med följde även testperson nr 2 - Leo, och så förstås hans mamma Alexandra. Redan när jag klev innanför dörren blev jag positivt överraskad - det såg så mycket fräschare och roligare ut än Barnadiset! Och första intrycket stämde verkligen!!! Fiket var mycket bättre och mysigare, och dessutom kunde man sitta precis intill den delen som var för 0-3 år. Entrén var billigare - 50 kr istället för 60 kr. Aktiviteterna som fanns var också mycket roligare och mer genomtänkta. Det fanns en stoooooor borg som även vi föräldrar kunde föja med in i. Där drog förstås både Leo och Lilla Skruttan in, med mammorna hack i häl. Stundtals var man inte så kaxig på den höga höjden, men det var nät runt omkring allt så man behövde inte oroa sig för att barnen skulle trilla ned. Vi hann faktiskt med en snabb fika och lite babbel mellan varven *haha*. Efter två timmar var det dags att ge sig - både barn och mammor började krokna! Jag vill verkligen varmt rekomendera Lekslottet - det var verkligen super!!!!
Här kommer scrapen jag jobbat med, och den handlar förstås om dagens bus på Lekslottet:
Credits->
Backgrounds: "My Favorite Boy" Jill-D-Zines
Embellishments: "My Favorite Boy" Jill-D-Zines, "Graph Tags" Lawgal, "TerraFirma" MaryAnn Buchanan

4 kommentarer:

 1. Det ser riktigt skoj ut! Säg en tid så hänger vi med =D

  SvaraRadera
 2. eeeh råkade trycka enter lite för snabbt... hmm. Det var jag som skrev den förra kommentaren...hmmm

  SvaraRadera
 3. Tack for ett intressant och informativt inlagg!

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset,ska informera syrran som har en lekfull 2-åring med mkt bus och energi i sig.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!