tisdag 4 mars 2008

Händer det något här i världen?

Idag är en sådan där dag... Det händer helt enkelt inte mycket, varken hemma hos oss eller i den stora världen.

Fast en sak bara måste jag blogga om: Björn Gustafsson - komikern som varit med i melodifestivalen. Läste på aftonbladet.se att han inte får vara med under "andra chansen"... Hur kan Svt inte ha med honom?!?! Han är ju superkul ju - killen har humor!!! Har skrattat gott de senaste lördagskvällarna framför TV:n. Däremot behagar Svt ta med en dans om de fyra elementen som bara är så kass att man måste gå från TV:n under pausunderhållningen (dock bara under dansnumret, sedan är man såklart åter när det är Björns tur). Finner detta totalt ologiskt!!! Nåja, tyvärr är det ju så att det inte är jag som bestämmer på Svt, så man får väl finna sig... Men en liten protest kan jag i alla fall få till i min blogg *hehe*.

Det händer även lite annat smått och gott i kändisvärlden. En spännande sak man kan läsa om på alltombarn.se är att Katie och Tompa ska anlita en DJ till dottern Suris 2-årsdag. Vad bra - det behöver hon nog verkligen! Man kan inte få för lite DJ's på ett tvåårskalas har jag alltid sagt!!! Undrar vilken musik DJ:n kommer att spela... Indiepop? Lite schysst rave? Eller kanske en härlig mix av de senaste barnvisorna med lite inslag av hiphop? Ja, det är ett intressant liv de lever de däringa kändisarna... Tur att man inte tillhör denna skara - jag föredrar nog faktiskt ett lugnt tvåårskalas.

2 kommentarer:

  1. Håller helt med dig. Gustavsson har varit det bästa med melodifestivalen!! :-) Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Jag har redan bokat Britney Spears till Max 2års-kalas, och även E-type som ska köra lite schyssta fyrverkerier. En stor is-skulptur och en chokladfontän är också bokad!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!