tisdag 11 mars 2008

Funderar...

Funderar lite kring min blogg idag... Vad är roligt att läsa om i en blogg egentligen? Jag försöker mestadels dela med mig av mitt liv och leverne samt lite åsikter som jag ventilerar ibland. Slänger även in en del om hur det är att vara förälder, lite foton och lite om min Skruttas utveckling. Dessutom blir det ett och annat middagstips och lite annat som har med mat och bak att göra. Det vill säga, min blogg är helt enkelt ett sammelsurium av mitt liv och mig som person. Är dettta intressant att läsa om? Vad tycker ni? Borde man ha en särskild inriktning på sin blogg? Är det en mammablogg jag har? Tycker nog inte riktigt det, eftersom det inte endast handlar om Skruttan... Vad är det då istället? Äsch, jag tycker nog att det är en blogg om Susanne helt enkelt - precis som jag är, rakt upp och ned - take it or leave it!

3 kommentarer:

  1. Jag tycker du har en jättebra blogg! Det bästa är ju när bloggen är personlig, att man skriver om det man känner för. Jag har min blogg mest för min egen och för mina vänners skull, tycker det är roligt helt enkelt. Börjar man försöka skriva sånt man tror "folk vill ha" så blir det nog bara fel tror jag. Man kan ju ändå aldrig tillfredställa alla här i livet ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar också din blogg! Jag har lite samma koncept på min och jag försöker att inte skriva så mycket för andra utan för mig själv. Sådant jag vill komma ihåg osv. Så länge jag skriver sådant jag vill skriva och inte sådant andra vill läsa så är det ju roligt att blogga också :-)

    SvaraRadera
  3. Jag håller med om att det är roligare att läsa bloggar som är lite mer privata.. Man får lite tips, lite "aha" och lite skratt!! :D

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!