måndag 25 februari 2008

En inte så vanlig måndag...

Idag var jag ledig från jobbet (jobbar på fredag istället). Så eftersom det passade så bra, åkte jag och Skruttan hem till Kattis och hennes dotter Emma för lite bus. Det blev en riktig heldag med lunch, fika och promenad (då Skruttan v-ä-g-r-a-d-e somna). Det var supermysigt att träffas - det blir tyvärr alldeles för sällan! Barnen hade kul tillsammans och när vi åkte pratade Skruttan om Emma hela tiden. Vi mammor fick också lite tid över att tjattra, även om det var lite svårt mellan dammsugning av kraschat glas (Skruttan var den skyldige), mat som hamnar överallt, lite gråt och tandagnissel när man trillar etc... Hade meed mig kameran, men glömde förstås att fota!

På kvällen styrde vi sedan bilen från Kattis och Emma till The Studio i stan (ja, ni läste rätt, jag körde bilen till stan - men det är inte min favvosysselsättning kan jag tillägga!). Jag lyckades i alla fall komma fram till Hötorgsgaraget och parkera utan smärre olyckor... Riktigt nöjd med mig själv *sträcker på mig*. På vägen köpte jag två korvar åt Skruttan (hennes middag...), som hon slukade med hull och hår.

Väl framme vid The Studio mötte vi upp Becca och Malin för att tillsammans titta på våra bilder. Snacka om att jag var nervös!!! Vi tittade på Malins först, och hennes foton gav mig verkligen prestationsångest - de var nämligen supersnygga och riktigt coola!!! Hon blev faktiskt tillfrågad om de fick lägga ut två av hennes foton på deras hemsida! Efter Malin så var det min tur. Mina foton var ju inte lika coola som Malins, men överlag blev jag nöjd. Hade även några riktiga kalkonfoton *hehe*. Här kommer tre foton (helt oredigerade) på de olika outfitsen jag hade:

5 kommentarer:

 1. Värsta läckra bruden!!! :-) Bilderna vart ju jättebra!!!!

  SvaraRadera
 2. Tack för en supertrevlig upplevelse! Ett minne för livet, verkligen! Du fick så himla fina bilder!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Wow, vilka fina bilder! Ni verkar haft en fantastisk upplevelse!

  SvaraRadera
 4. fantastiska kort sussie dem är verkligen jätte fina du e så fin min underbara syster :) love u puss mikaela

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!