tisdag 19 februari 2008

Balansera

Idag var det återigen dags för extra motion efter jobbet. Jag har satt som mål att jag ska träna minst två dagar i veckan, och hittills har jag hållit det rätt så bra. Idag var det "Balansboll" som stod på schemat. Det innebär att man använder en sk Pilatesboll under träningspasset. Man ser nog rätt så skojig ut när man rullar omkring där på bollen, och försöker att hålla balansen. Dock hinner man inte bry sig om det - man har fullt upp med att hålla balansen! En övning är att man ska stå på alla fyra på bollen - prova det ni!!! Inte så enkelt som det ser ut kan jag lova... Balansboll är en suverän träning för bålen, och man får en ordentlig träningsvärk dagen efter. Mycket effektivt! Efter balansakten tog jag tillfället i akt och styrketränade lite också. Det var väääääldigt länge sedan jag styrketränade... Siktade in mig på rygg och axlar som är mina svaga områden, och vad det kändes skönt efteråt! Hmmm, hoppas jag inte tog i för mycket bara, då kanske jag inte orkar md hela passet Body Pump imorgon..

1 kommentar:

  1. Du, jag kan inte tänka mig att det nånsin skulle se enkelt ut att stå på alla fyra på en boll!! Vem har kommit på nåt sånt? Jag som är så klantig skulle nog komma hem med ett blå-öga... Att du vågade, nu när vi ska fotas snart och allt ;-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!