onsdag 30 januari 2008

Tebax!

Japp, då var man åter tillbaka på jobbet då... Idag har Skruttans farmor varit här och tagit hand om henne, medan jag och Pappersgubben har arbetat. På jobbet är allt som vanligt - lite tryggt på något sätt att veta att det inte händer så mycket. Här hemma är däremot inte allt som vanligt; det är faktiskt städat! Tro det eller ej, jag har hunnit ikapp med både tvätt, disk och städning. Känns så skönt!!! Imorgon är jag hemma med Skruttan (istället för på fredag, då jag måste till jobbet av diverse anledningar), och vi ska bara ta det lugnt. Tänkte nog ge mig på att baka Beccas nyttiga muffins... Jag testade de förra morot-och-äppelmuffinsarna som hon hade i sin blogg, och de var supergoda! Rekommenderas varmt till dig som vill äta nytttigare, men inte säga nej till fikabröd.
Näe, nu är det dags för lite myspys med gubben = en stor kopp gott te och en semla framför TV:n

2 kommentarer:

 1. Vad skönt att ni är back on track! Hoppas du gillar mina muffins, men jag tror det!

  Förresten, vem ligger inte efter med städning/tvätt/disk? Herregud, jag är hemma hela dagarna, men denna vecka har ju Alicia varit hemma så ingenting har blivit gjort. 2 gnälliga ungar tar liksom över lite...

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Skönt med en mysdag och extra lyxigt när allt är städat och fint.
  Här är både diskmaskinen och tvättmaskinen igång just nu ;-)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!