måndag 1 oktober 2007

Första dagen...

...på jobbet! Och jag överlevde!!! Hamnade självklart i rusningstrafiken imorse, och jag hade precis glömt bort hur irriterande det kan vara. Men inget kan lätta upp stämningen som lite MorgonZoo på radion, och lite musik på hög volym *hehe*. När jag kom till jobbet var jag så nöjd för att jag kom in genom passergrindarna med mitt kort - det funkar fortfarande!!! Men sedan kom jag in till mitt kontor och satte på datorn. Det var ungefär så långt jag kom - mitt konto hade nämligen blivit inaktiverat, eftersom jag varit borta så länge!!! Så jag fick tillbringa en timme till att leta och ringa folk för att få det fixat... Sedan satte jag igång med grovjobbet - att rensa bland 2500 olästa mail *puh*. Det tog mig faktiskt hela dagen (förutom när jag satt i telefonen för att få hjälp med internet, som självklart inte fungerade heller)!!! Så där har ni min första jobbdag - spännande va?!?
När jag kom hem kom Lilla Skruttan och mötte mig i dörren - ååååå vad jag hade saknat henne!!! Det var så mysigt att få krama henne en liten stund. Och sedan kunde jag sätta mig vid middagsbordet - Pappersgubben hade nämligen middagen klar lagom till jag kom hem *gulle han*

2 kommentarer:

  1. Ja, det finns ju inget bättre än att komma hem till sitt barn =) Vilken lyx att få middagen serverad!! Vad tyckte Danne då?? Hur känns det för honom att vara hemma? Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att du överlevde första jobbdagen, men det lät ju rätt smärtfritt, om än ganska irriterande. Nice med middagen stående på bordet när man kommer hem!

    Kramar

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!