söndag 23 september 2007

Nedräkning

Nedräkning 1
Snart är det dags att ta det stora klivet. Träda in i den äldre skaran. Frotteras med de visa. Vara en som tonåringarna kallar gammal. Börja pensionsspara? Drabbas av panik? Näe, inte än i alla fall... Kanske blir man en sk. vuxen? Vad väntar där på andra sidan tro?
Nu är det bara en dag kvar - på måndag träder jag in i mitt tredje decennium och fyller 30 år!
Nedräkning 2
Snart är det slut på det glada hemmalivet. Slut på mysiga dagsutflykter på vardagarna med Lilla Skruttan. Slut med fika och chattande med andra fl:are. Om en vecka börjar jag att jobba igen efter exakt 1 år och 4 månaders mammaledighet! Så då blir det tillbaka till jobbet och traggla... Nu är det Pappersgubbens tur att vara hemma och mysa med Lilla Skruttan! Kommer att sakna att vara hemma med henne, men är samtidigt glad för Pappersgubbens skull. Nu är det ju hans tur att få busa lite. Ska bli lite läskigt att komma tillbaka till jobbet - vad kommer att hända? Kommer man tillbaka till sina vanor snabbt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!