söndag 2 september 2007

Helgen i stort och smått...

Oj, vad kul att mitt templat jag lade ut i fredags som en scrapfreebie blev så populär!!! Hittills har 149 pers laddat ned den! Och dessutom hamnade den på IkeaGoddess freebielista! Vilken rolig kväll!!! Kul att det man gör verkar uppskattat!
Igår blev det en härlig hemmadag med familjen. Vi har roat oss med att fixa ordning lite här hemma, så nu börjar hallen ta form. Sakta men säkert börjar även Lilla Skruttans rum få lite struktur, men hon kan inte flytta in än... På förmiddagen idag åkte vi till ICA Maxi för att storhandla - ett ont måste tyvärr. Men nu är det fullt i kyl och frys - härligt! Idag var det premiär för miniplasket (babysim). Lilla Skruttan var först lite skeptisk i nån minut, men sedan lossnade det totalt! Ungen var helvild i vattnet!!! Snacka om att hon hade kul. Det är så härligt att se! När vi kom hem var det dags för middag, och med tre mycket hungriga magar var vi tvugna att laga något snabbt. Därför ställde sig den underbare Pappersgubben och stekte pannkakor - mums sa de hungriga magarna!
Nu när ungen har somnat är det dags för lite myspys för de trötta föräldrarna - ett varsitt glas rött och lite ost med kex!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!