måndag 27 augusti 2007

Premiär på ÖF, sömntuta och spaghettimonster!

Imorse var vi på Öppna Förskolan för första gången efter sommaren (även om jag inte tycker att sommaren är över än!). På måndagar har de öppet för 0-5 år från 8:30-11:30. Så man vill gärna vara där kring 10 i alla fall. Men just idag bestämde sig Lilla Skruttan att ta en ordentlig sovmorgon, och sov till 09:30 från 20:00 igår kväll (i ett sträck!). Snacka om sömntuta!!! Jag gick däremot upp tidigare och åt frukost etc, så när hon vaknade var jag helt klar. Därför klädde jag bara på henne och åkte. Frukostgröten fick hon sedan äta på ÖF... Så i början när vi kom dit var hon lite blyg, men det släppte snabbt och efter frukosten röjde hon på som vanligt. Hon blev särskilt förtjust i rutschkanan, som hon kunde klättra upp i och åka nedför själv.
När vi kom hem från ÖF, var det dags för lunch och sova middag för tösen. Hon var lite segsövd, men somnde tillslut strax efter ett. Och sedan vaknade hon inte förrän vid 15:45!!! Trodde inte hon skulle sova så länge med tanke på att hon sovit så bra på natten... När sömntutan väl behagade vakna så åkte vi iväg till syster Dagisfröken för att lämna vår förra micro som hon fått av oss. Väl där blev vi bjudna på middag - spaghetti och köttfärssås. Lilla Skruttan hede redan ätit middag, men fick en hög spaghetti att tugga på. Och oj, vad det var skoj med spaghetti!!! Så här galen såg hon ut tösabiten:
Snacka om att ha kul!!!

1 kommentar:

  1. Vilken sötnos! Tack för att ni kom idag, var trevligt!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!