torsdag 23 augusti 2007

Ny vagn!

Jag har länge gått och funderat på om vi kanske borde köpa en mindre otymplig vagn. Vi har en BRIO kombi och den har verkligen varit och är superbra. Men den är stor, tung och lite svårstyrd. Så idag gjorde jag slag i saken och åkte till Babyland för inköp av vagn (rea just nu). Det fanns två stycken som jag var intresserad av: Graco Spree och Graco Aerosport. Det var inte så mycket som skilde dem åt, och de kostade nästan lika mycket. Efter mycket om och men och massa provande, bestämde jag mig för Graco Spree. Den verkar vara bra och lättstyrd samt väger lite. Dessutom är den lätt att fälla ihop och i hopfällt läge kan den stå upp. Verkar praktiskt, tycker jag. Så här ser den ut i alla fall:
Sedan tänkte jag avluta med att visa en scrap som jag gjorde för ett litet tag sedan. Fotot är ifrån dagen innan Lilla Skruttan skulle fylla 1 år, och hon är på akten för magsjuka! Visst ser man att hon inte mår så bra, lilla gumman?
Credits->
Template: "TemplateFreebie3" ChantalTaake
Backgrounds: "LilacGarden" MissMint
Embellishments: "LilacGarden" MissMint, "Datumstämplar" Yssa

1 kommentar:

  1. Snygg vagn! Den verkar lik vår (samma märke) och den har funkat super!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!