söndag 26 augusti 2007

Fullt upp i helgen...

Den här helgen har vi haft fullt upp här hemma... I fredags var vi på kräftskiva hos syster Hund tillsammans med resten av min familj. Vi har gjort det till en tradition att ha kräftskiva tillsammans varje år. Det är jättemysigt att få umgås med familjen och så har vi så himla kul tillsammans! Vi passade också på att fira min styvpappa Handyman på samma gång, eftersom han fyllde år i lördags. Det blev i alla fall en härlig kväll tillammans och Lilla Skruttan somnade som en stock i sin vagn - mycket praktiskt! Igår var vi hemma i stort sett hela dagen och städade - trist, men det måste ju göras... Jag lyckades äntligen få ordning på tvättstugan och har nu kommit igång med att tvätta igen en hel del. Jag vet inte hur det fungerar, men tvätt har en viss förmåga att yngla av sig... Det blir bara mer och mer hela tiden! Nåja, jag ska nog minsann få högen att minska *kämpar på i motvind* Igår kväll var det i alla fall en mamma och pappa som var helt slut, men mycket nöjda med uppackning och städning. Imorse åkte vi iväg för att hämta vår nya musköbåt som vi köpte häromdagen. Vi lade den på land hos min pappa så länge. Nästa sommar ska den behandlas och sedan i sjän för att fraktas ut till ön. På eftermiddagen idag har vi haft gäster och fullt hus med säkert 100 ungar (läs 4, men de röjde som 100). Det var nämligen dags för den månatliga föräldraträffen. Det är nämligen så att vi (föräldragruppen från när jag var gravid) träffas en gång i månaden hemma hos någon och fikar. Det är verkligen roligt att träffas och så himla kul att se barnen tillsammans!!! Så nu har jag tillbringat kvällen med att städa (igen!), och nu är det dags för lite avkoppling framför TV:n med en kopp te i handen.

1 kommentar:

  1. Jag fattar inte vad det är med er tvätt?? Vår tvättar sig så fint så, nu är det bara lite i botten på tvättkorgen ;-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!