onsdag 4 juli 2007

Sjukstuga och Lilla Skruttan 1 år!!!!

Idag fyller min lilla bebis 1 år!!!! Tänk vad tiden går fort... Det är ett helt år sedan jag såg hennes vackra ansikte för första gången. Vilken fantastisk upplevelse det är att få vara mamma - det är verkligen ett privilegium! Det har verkligen hänt en hel del det här året, även om det ibland känns som om det var igår. Lilla Skruttan har gått från att vara en liten och hjälplös bebis till en självständig och viljestark tjej som klarar det mesta själv. Här kan ni jämföra Lilla Skruttan för ett år sedan och ett foto från idag, dvs det är exakt 1 år mellan bilderna:
Sedan har vi sjukstuga här hemma just nu. Tyvärr var det någon slags magsjuka som Lilla Skruttan åkte på. Hoppas verkligen att vi inte smittade några av de andra barnen på Alicias barnkalas! Lilla Skruttan har nämligen fortsatt att spy, och igår åkte vi in till SÖS barnakut med henne. Hon var nämligen extremt hängig och vi visste ju inte riktigt varför eller om hon hade någon infektion... De tog både blod- och urinprov, och inget av dem visade någon infektion. Så det är helt enkelt en extremt elak magbakterie hon fått i sig. Hon fick vätskeersättning och en piggelin på sjukhuset, och efter det piggade hon på sig lite. Idag ger vi henne vätskeersättning kontinuerligt och hoppas att hon får behålla det. Imorgon om allt går bra ska vi prova lite lätt mat...
Så här ynklig såg hon ut Lilla Skruttan när vi var på akuten igår:

2 kommentarer:

 1. Stort grattis till 1-åringen!
  Vad trist att hon blev så dålig stackarn! Hoppas att hon kryar på sig snart..
  Kram

  SvaraRadera
 2. GRATTIS VENDELA!
  Hoppas hon kryar på sig snart, men piggelinen måste ha blivit populär, eller har jag fel? ;-)
  Massor av kramar

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!