fredag 27 juli 2007

Lilla Skruttans senaste å så lite scrap igen...

Lilla Skruttans senaste grej är att hon ska snyta sig. Så fort hon får tag i en bit hushållspapper för hon det till näsan och fnyser. Hon ser så söt ut!!! Men oj, vilket liv det blir om man tar bort papret från henne...
Idag har vi haft en rätt så seg och besvärlig dag i alla fall i mina ögon. Det mesta har gått emot mig idag: ett glas exploderade i min hand (som tur var över diskbänken), himlen öppnade sig när vi gick på promenad (innan och efter var det sol och blå/molnig himmel), min rygg gör jätteont (vet ej riktigt vad det beror på...) Skruttan har varit kinkig hela dagen och få saker passade henne etc... Nåja, man får ta nya tag i morgon!
Här kommer en scrap på Lilla Skruttan och Max (Magdas son) som fann varandra från första början - visst är de söta ihop?
Credits->
Template: "Template No. 2" britt-ishdesigns
Backgrounds: "Coffee and Cream" Valeri Blumfield
Embellishments: "Datumstämplar" Yssa, flower Yssa, "Chocolate" Paper Moon, "Hillbilly's Cover-Ups" Fantasy, "DigiScrapWrap" CRenee

6 kommentarer:

 1. Vad jobbigt med såna dagar! Hoppas allt känns lite bättre nu!

  Jättefint scrap!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Den är så himla söt den scrappen! Jobbigt med ryggont, hoppas det bara är tillfälligt
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ingen vidare dag.... men söta är de Lilla Skruttan och Max!

  Och nu har jag hämtat hem datumstämplarna, tackar tackar!

  SvaraRadera
 4. Great work with my template!! I love it! Thank you for letting me know!! :)

  SvaraRadera
 5. Hallå igen :-D. Nu har jag använt din stämpel till en scrap, finns på www.flickr.com/photos/kajsascrap (den som heter She's standing). Tack igen, precis vad jag behövde!

  SvaraRadera
 6. Jättefina scrappar allihop. Supernyfis på fonten... :)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!