tisdag 19 juni 2007

Lättare Lära-gå & Muffins i mängder

Jag har tjatat på Pappersgubben en längre tid om att han ska ringa sin kusin för att låna deras "lära-gå-vagn". Det skulle nämligen vara perfekt nu när Lilla Skruttan övar så mycket på att gå själv. Igår knatade hon till och med omkring med sin barnmatstol, men det blir liksom lite otympligt... Så tillslut gav Pappersgubben upp och åkte igår kväll till IKEA och införskaffade "lära-gå-vagnen" Ekorre. Perfekt till Lilla Skruttan!!! Idag har hon fått använda den för första gången och den blev poppis direkt! Hon har knatat omkring med den här hemma hela dagen och hon ser så stolt ut när hon går med den. Gjorde en snabb scrap om vagnen...
Credits-> Backrounds & Embellishments: Janosch's "Fresh", Template: Doro's "Template1"
Häromdagen skrev Becca i sin blogg att hon hade bakat muffins, och idag blev jag inspirerad att baka lite olika sorter. Först testade jag det receptet hon har i sin blogg på Blåbärsmuffins (jag hade dock i både hallon och blåbär). Väldigt bra recept som innehåller lite socker och därmed även passar för de små. Sedan hittade jag ett recept på Dagens muffin på en matigare muffins. Den innehöll fetaost och soltorkade tomater, men jag lade även i oregano och rökt skinka. Nästa gång tänkte jag nog dessutom byta ut vetemjölet mot dinkelfullkorn så blir det lite nyttigare. Receptet kan ni hitta här: "Fetaostfyllda tomatmuffins" Båda muffinssorterna blev riktigt mumsiga kan både jag och Lilla Skruttan intyga!
Fetaost/skinkfyllda tomat-och-oreganomuffins
&
Blåbär/Hallonmuffins

Anledningen till att jag hade bakstuga idag är att vi ska på utflykt till Hågelbyparken med Öppna Förskolan imorgon. Jag tänkte att muffins som är bra för både Lilla Skruttan och mig skulle passa som mellis.

3 kommentarer:

 1. Vi har också den lära gå vagnen, samt en annan som vi lånat av Wiggo, men Alicia tycker de är jätteläskiga. Men det kankse kommer. Vad fina bilder!

  Kul att du gillade receptet på muffins, jag kommer absolut fortsätta baka dem med lite smakvariation och andra från den sidan!

  Trevlig midsommar!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Tja!! Vad roligt att du kika in hos mig =) Åh vad mysigt med sågskär!! Kanske hinner man åka ut en sväng dit i sommar? Kram Nattie

  SvaraRadera
 3. wow thats fabolous great Lo with my mini kit ;O)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!